...

Camping Fontanelle

Op slechts een korte afstand van Moniga del Garda vind je Camping Fontanelle, een plek waar het beste van Italië samenkomt met een gezellig Hollands sfeertje. Deze camping is ideaal als je houdt van een ongedwongen sfeer met Nederlandstalige animatie – super handig als je kids hebt die graag in hun eigen taal spelen en kletsen. En het beste deel? Camping Fontanelle heeft ook glijbanen!

Camping Fontanelle

Positief beoordeeld door:

Fontanelle is heerlijk knus en klein op loopafstand van Moniga del Garda!

Bij Camping Fontanelle heerst een knusse, familievriendelijke sfeer waar iedereen zich direct thuis voelt. Met een miniclub en veel animatie is er altijd wat te doen! Beeld je maar vast het volgende in: jouw kinderen die genieten in het zwembad en van de glijbanen glijden, terwijl het animatieteam zorgt voor een scala aan leuke activiteiten. Het voelt als een warm thuis, maar dan onder de Italiaanse zon en omringd door leuke plaatsen.

Tijdens de mei- en zomervakanties is er een bruisend programma vol activiteiten, van knutselen tot zwemfeestjes, en ’s avonds lekker swingen op bekende Nederlandse hits. Elke dag is hier een klein feestje! Het eten op Camping Fontanelle is ook het vermelden waard. Het restaurant biedt heerlijke Italiaanse gerechten, met speciale menu’s voor de kinderen. Geen zin in een tent? De mobilhomes bieden een comfortabel en gezellig alternatief.

Dus, spreekt Camping Fontanelle je aan? Neem dan zeker een kijkje bij de aanbiedingen van de goedkoopste reisaanbieders hieronder. Misschien ben jij straks wel aan het genieten op deze gezellige familiecamping dichtbij Moniga del Garda. Zie je het al voor je?

Voordelig Camping Fontanelle boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac tip
logo anwb
logo zoover

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

logo vacanceselect
Glamping specialist!
logo allcamps
Meest gekozen!