...

Camping Baia Verde

Camping Baia Verde gelegen aan de westkant van het Gardameer, is echt zo’n plek waar je de perfecte mix vindt van lekker actief zijn en heerlijk relaxen. Hier in Manerba del Garda krijg je groen om je heen en een eco-vriendelijke vibe, terwijl de kids al hun energie kwijt kunnen.

Camping Baia Verde

Positief beoordeeld door:

Volop recreatie op Camping Baia Verde met het Nederlandse animatieteam!

Het animatieteam hier, met zelfs Nederlandse Team4Animation-leden, is een echte sfeermaker. Zwembadspelletjes, beachvolleybal – er is hier geen tijd voor verveling! En het beste? De camping ligt pal aan een heerlijk zandstrand van 300 meter lang. Zwemliefhebbers opgelet: er zijn twee zwembaden. Eentje veilig en leuk voor de kleintjes en een ander met een lekker bubbelend hydromassagegedeelte.

’s Avonds gezellig een pizza eten terwijl de kinderen zich nog even uitleven met het animatieteam – dat is vakantie op Camping Baia Verde. En met de speeltuinen en sportveldjes verspreid over de camping is er altijd iets te doen.

Kortom, op Camping Baia Verde kun je echt genieten met het gezin, zonder al te veel gedoe, maar met alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie aan het Gardameer. En dat allemaal met een vleugje Nederlandse gezelligheid, dankzij de animatie. Klinkt als een plan, toch? Neem een kijkje bij de aanbiedingen van Camping Baia Verde aan de westelijke zijde van het Gardameer!

Voordelig Camping Baia Verde boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac tip
logo anwb
logo zoover

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

logo vacanceselect
Glamping specialist!
logo allcamps
Meest gekozen!