...

Camping Fornella

Camping Fornella, gelegen op 9 kilometer van San Felice del Benaco is nog zo’n leuke 5-sterren camping aan het Gardameer. Deze familiecamping combineert het beste van twee werelden: de warme Italiaanse zon en een vleugje Nederlandse sfeer. Het is de ideale plek, vooral als je kinderen hebt die graag spelen en het fijn vinden om in het Nederlands te kunnen communiceren. Maar wat maakt Camping Fornella nu echt zo aantrekkelijk?

Camping Fornella

Positief beoordeeld door:

Camping Fornella is een buitengewoon schone, nette & fijne camping aan het Gardameer!

Deze knusse familiecamping zorgt ervoor dat zowel kinderen als volwassenen zich direct thuis voelen. Met een miniclub, diverse animatieactiviteiten en een zwembad is er voor iedereen wat te beleven. Het Nederlandse animatieteam zorgt voor een gezellig sfeertje waarin kinderen zich op hun gemak voelen. Ze kunnen genieten van talloze activiteiten, van knutselen en dansen tot spelletjes en zwemplezier!

Kinderen hebben de tijd van hun leven op Camping Fornella in de zwembaden en op de glijbanen. In de mei- en zomervakantie staat er dagelijks iets leuks op het programma, wat de camping tot een levendige en gezellige plek maakt, en ja wij kunnen het weten want wij zijn er regelmatig geweest! Als de avond valt, is het tijd voor dans en muziek, geniet van de bekende Nederlandse liedjes en dans samen met je gezin. Ook op culinair gebied zit je goed op Camping Fornella: In het restaurant kun je genieten van heerlijke Italiaanse gerechten, met speciale menu’s voor kinderen.

En voor wie niet van kamperen houdt, bieden de mobilhomes een comfortabel alternatief, met toch dat echte campinggevoel. Dus is de toffe familiecamping Fornella iets wat jij wel ziet zitten? Vergelijk dan hieronder de prijzen en beschikbaarheid!

Voordelig Camping Fornella boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Keurmerken & awards

adac tip
logo anwb
logo zoover

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

logo allcamps
Meest gekozen!