...

Camping Park Garda

Camping Garda Limone is één van de weinige campings aan het Gardameer dat enigzins in de buurt ligt van het prachtige citroenstadje genaamd Limone sul Garda. Hier combineer je de charme van Italiaanse campings met het gemak van goede faciliteiten. Het zwembad van de camping, gelegen op een hoger punt, geeft jou een schitterend uitzicht… alleen hier om is het eigenlijk al de moeite waard om deze camping te boeken.

Camping Park Garda

Positief beoordeeld door:

Camping Park Garda ligt op loopafstand van het citroenstadje Limone!

De ligging van Camping Park Garda dichtbij Limone sul Garda is een groot pluspunt en moet je dan ook absoluut bezoeken. Wat wij ook een groot pluspunt vonden is dat de campingbeheerder erg flexibel en vriendelijk is, wat erg prettig is als je bijvoorbeeld je verblijf wilt aanpassen bij onvoorziene omstandigheden (wat wij destijds hadden). En over lekker eten gesproken, het restaurant bij het zwembad is fantastisch. De pasta bolognese daar? Die is om je vingers bij af te likken!

De kampeerplekken op Camping Garda Limone zijn typisch Italiaans en misschien wat aan de krappe kant, maar bieden voldoende vrijheid om je caravan of camper neer te zetten zoals jij dat wilt. Ook heb je de mogelijkheid om stacaravans en chalets te boeken mocht je hier naar op zoek zijn. Dus, ben je op zoek naar een fijne camping in Limone waarbij de prijzen niet de pan uit rijzen? Dan is Camping Garda zeker het overwegen waard. Boek vandaag nog jouw plekje via de onderstaande reisaanbieders!

Voordelig Camping Park Garda boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Keurmerken & awards

adac tip
logo anwb
logo zoover

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

logo allcamps
Meest gekozen!