...

Camping Park Delle Rose

Camping Park Delle Rose, prachtig gelegen nabij de bloemenrivièra en Lazise, is een ruime opgezette familiecamping. Hier vind je zwembaden met glijbanen, een kinderbad met een miniglijbaan, en zelfs een zandstrand. Het zwembadcomplex, het hart van de camping, met glijbanen en een enthousiast animatieteam, is vooral waarom families met kids hier ieder jaar weer terug komen.

Camping Park Delle Rose

Positief beoordeeld door:

Park Delle Rose is een ruim opgezette camping met eigen zandstrand!

Voor de sportievelingen zijn er activiteiten zoals aquagym, zwem- en tennislessen. Onlangs zijn de midgetgolf- en tennisbanen vernieuwd, dus ook daar kun je je uitleven. Er is een speeltuin en een miniclub, en elke avond wordt er een minidisco georganiseerd. Het amfitheater van Camping Park Delle Rose biedt in het hoogseizoen ruimte aan diverse shows en voorstellingen, erg leuk! Voor dagjes uit is de omgeving rondom Camping Park Delle Rose zeer uitnodigend.

Een uitstapje naar het historische Verona, met zijn beroemde arena, kunnen wij dan ook niet anders aanraden. En voor nog meer plezier zijn er attracties zoals pretpark Gardaland en waterpark Caneva, vooral leuk voor de kinderen. Als Camping Park Delle Rose in Lazise klinkt als jouw ideale camping aan het Gardameer, neem dan een kijkje bij de verschillende reisaanbieders hieronder. Zo betaal je nooit te veel voor jouw rustige, gezinsvriendelijke vakantie aan het Gardameer. En misschien zien we jou dit jaar wel op Camping Park Delle Rose!

Voordelig Camping Park Delle Rose boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Roan

Beste prijs!

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac tip
logo anwb
logo zoover

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

logo vacanceselect
Glamping specialist!
logo allcamps
Meest gekozen!