...

Camping Piantelle

Als je kiest voor Camping Piantelle bij Moniga del Garda, aan de gezellige westkant van het Gardameer, dan heb je het echt getroffen. Hier start je dag met de geur van verse broodjes en een prachtig uitzicht op de bergen. Kamperen wordt hier opnieuw gedefinieerd – het is genieten van de Italiaanse natuur met een knus en gezellig tintje. Overigens is Piantelle één van de best beoordeelde campings aan het Gardameer!

Camping Piantelle

Positief beoordeeld door:

Camping Piantelle is één van de best beoordeelde campings van het Gardameer!

Een boottochtje op het meer, een partijtje voetbal op de sportvelden of lekker schommelen in de speeltuin. Alles wat je nodig hebt voor een perfecte familievakantie ligt op Camping Piantelle binnen handbereik. Voor de kids is er van alles te doen, van voetballen tot creatief bezig zijn, terwijl jij als ouder de keuze hebt om mee te doen of juist even je eigen gang te gaan.

Het animatieteam op de camping, met Nederlandse medewerkers, staat klaar om het iedereen naar de zin te maken. Hun ‘water-wars’ bijvoorbeeld, beloven plezier en verkoeling voor iedereen. En het leuke stopt niet bij de campinggrenzen. Op een steenworp afstand vind je schilderachtige restaurantjes, en steden als Brescia en Verona liggen dichtbij voor spontane uitstapjes.

Ook fijn: in het restaurant van Camping Piantelle proef je de echte Italiaanse smaken, een perfecte afsluiting van een dag vol nieuwe ervaringen. Dus, wat houdt je nog tegen? Laat je betoveren door een zomer op Camping Piantelle, gelegen aan de prachtige westzijde van het Gardameer. Een plekje boeken met een aantrekkelijke korting doe je makkelijk via de beste reisaanbieders hieronder!

Voordelig Camping Piantelle boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Roan

Beste prijs!

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac tip
logo anwb
logo zoover

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

logo vacanceselect
Glamping specialist!
logo allcamps
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.