...

Camping Weekend Glamping Resort

Op Camping Weekend Glamping gelegen in het pittoreske Salò heb jij gegarandeerd een prachtig uitzicht over de baai. Van het kinderparadijs Spottyland tot vermakelijke avonden met muziek en spelletjes, het Nederlands sprekende animatieteam zorgt ervoor dat verveling hier niet bestaat. Ontspan in een stacaravan met airconditioning of, boek een staanplaats of geniet van comfort in een luxe safaritent… zien we je daar?

Camping Weekend Glamping Resort

Positief beoordeeld door:

Dé camping aan het Gardameer met luxe glamping mogelijkheden!

Gelegen aan de baai van Salò, biedt deze camping je een schitterend uitzicht dat alleen al een reden is om hier je vakantie door te brengen als je het ons vraagt. De camping is echt ingericht met een oog voor detail en comfort. Bij aankomst wordt jij en de kinderen direct verwelkomd door een Nederlands sprekende crew, die ervoor zorgt dat je je direct thuis voelt. Spotty, de vrolijke campingmascotte, zorgt voor een lach op het gezicht van jong en oud. Voor de kinderen is Camping Weekend Glamping helemaal een waar kinderparadijs, van Spottyland tot een zwembad vol plezier. De kleintjes kunnen veilig spelen in het kinderbad met glijbanen, terwijl jij ontspannen geniet van de enthousiaste animatie die de camping biedt.

Camping Weekend Glamping is een plek waar geen dag hetzelfde is en daarom is het ook één van de populairste campings aan het Gardameer. De zomermaanden staan hier bol van activiteiten die elke vakantiedag bijzonder maken. Denk aan zwembadfeestjes, het vieren van Spotty’s verjaardag en de Spotty Games, waarin klassieke spelletjes een nieuwe invulling krijgen. Ook voor de volwassenen is er genoeg te doen met bingo, muziekquizzen en teamspelletjes. De avonden zijn gevuld met live muziek, talentenjachten en musicals in het Spotty Theater, die je meenemen naar bekende verhalen. Geniet van een filmavond onder de sterren, ontspan tijdens een lantaarntocht of laat je zangtalent horen tijdens karaoke… jij (en de kids) bepalen helemaal zelf hoe de dagen eruit zien!

De overnachtingsmogelijkheden bij Camping Weekend Glamping zijn divers en comfortabel. Kies voor een eigen staanplaats of verblijf in een luxe stacaravan met airconditioning. Voor een unieke ervaring kun je kiezen voor een bungalow, lodge of safaritent. Als Camping Weekend Glamping klinkt als jouw ideale vakantie aan het Gardameer, wacht dan niet langer en boek je verblijf bij deze sfeervolle camping via de goedkoopste aanbieders!

Voordelig Camping Weekend Glamping Resort boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Eurocamp

TIP!

Keurmerken & awards

adac tip
logo anwb
logo zoover

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.