...

Camping Cisano & San Vito

Camping Cisano San Vito op loopafstand van Lazise is een top keuze als je met het hele gezin op vakantie gaat en op zoek bent naar een camping met glijbanen, een zandstrand en oneindig veel recreatiemogelijkheden. Denk hierbij aan kinderspeelplaatsen, miniclubs en sportmogelijkheden waaronder tennis en voetbal, die jouw vakantie (en die van de kids) zowel ontspannend als actief maken… dat is precies wat je wil toch? Lees snel verder!

Camping Cisano San Vito

Positief beoordeeld door:

Urenlang waterpret voor kids in het waterpark van Cisano San Vito!

Camping Cisano San Vito is uniek doordat het is opgesplitst in twee gedeelten: Cisano en San Vito. Beide delen liggen aan het meer en bieden toegang tot kleurrijke aquaparken met glijbanen, waterattracties en een eigen spraypark. Voor kinderen zijn er activiteiten in de miniclub, zoals knutselen, verstoppertje spelen en lekker dansen. Volwassenen kunnen deelnemen aan activiteiten zoals aquagym of natuurlijk een rondje fietsen langs het Gardameer. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor gezamenlijke activiteiten, zoals kajakken op het Gardameer of een ritje op de bananenboot.

Na een dag vol activiteiten kun je genieten van Italiaanse gerechten in een van de restaurants op de camping, met een prachtig uitzicht op het meer. In de avond wordt er vaak livemuziek gespeeld voor een gezellige sfeer, terwijl kinderen zich vermaken in de minidisco. Qua overnachtingsmogelijkheden biedt Camping Cisano San Vito diverse opties, variërend van comfortabele huuraccommodaties tot staanplaatsen voor eigen tenten of caravans, weet jij al wat het wordt?

Als een vakantie aan het Gardameer met al het leuks van Camping Cisano San Vito je wel wat lijkt, neem dan snel een kijkje bij verschillende reisaanbieders. Vergelijk de prijzen, kies de beste deal en begin met het plannen van een heerlijke vakantie. Jouw avontuur aan het Gardameer is slechts een paar klikken verwijderd!

Voordelig Camping Cisano San Vito boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Roan

Beste prijs!

Vacanceselect

Glamping specialist

Eurocamp

TIP!

Keurmerken & awards

adac tip
logo anwb
logo zoover

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.