...

Camping Piani di Clodia

Al jarenlang de favoriete camping voor vele Nederlanders, dat is Camping Piani di Clodia gelegen tussen Lazise en Peschiera del Garda. Vooral omdat hier zoveel te doen is, denk aan: twee waterparken, sportvelden, uitbundige animatie, speeltuinen en een gunstige ligging aan het Gardameer wordt vaak voor Piani di Clodia gekozen. Voeg daar het grote aanbod accommodaties, staanplaatsen en de ligging vlakbij aquapark Caneva aan toe en je hebt een top vakantie met het hele gezin!

Camping Piani di Clodia

Positief beoordeeld door:

Piani di Clodia: dé camping waar verveling écht onmogelijk is!

Op Vakantiepark Piani di Clodia wordt vakantie vieren naar een hoger niveau getild. Vergeet gewone zwembaden; hier duik je in niet één waterpark, maar twee namelijk Virgilio en Catullo! Met 7 zwembaden, 6 adrenaline-glijbanen, 12 baby-glijbanen, 4 whirlpoolzones, 2 rivieren, 2 Magische Ketels en meer, biedt het park vermaak van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. In het hoogseizoen zijn alle zwembaden open, met een gegarandeerde opening van 2 tot 5 zwembaden buiten het seizoen.

Maar Camping Piani di Clodia gaat veel verder dan alleen waterpret: Voor sporters zijn er talloze faciliteiten, van voetbalvelden tot tennisbanen, en zelfs een gloednieuwe Padelbaan. Huur een fiets, speel midgetgolf, of daag je vrienden uit voor een potje beachvolleybal. Daar bovenop komt dat het animatieteam van Piani di Clodia zorgt voor een dag vol plezier met sporttoernooien, creatieve workshops en teamspelletjes. Ook volwassenen kunnen genieten van een rijk programma aan activiteiten en avondentertainment met shows, musicals, en cabaret.

Moe van alle activiteiten? Pak de gratis shuttlebus naar Lazise, slenter over de gezellige boulevard en ga gezellig een hapje eten bij een leuk restaurantje. Naast staanplaatsen heb je de keuze uit stacaravans, mobile homes en vakantiehuisjes. En vergeet niet: Camping Piani di Clodia is niet voor niets al jaren één van de populairste camping van heel Italië, hier zit je zeker goed. Dus lijkt dit je wel wat? Kijk snel bij de reisaanbieders en boek Camping Piani di Clodia naar aan het Gardameer. Vakantie, here you come!

Voordelig Camping Piani di Clodia boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac tip
logo anwb
logo zoover

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

logo vacanceselect
Glamping specialist!
logo allcamps
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.